Onze passie

Onze passie: het varken van Sint-Amandshof

Varkens hoeden is echt onze passie en maar gelukkig ook want wij zijn er dagelijks mee in de weer. Onze speciale aandacht gaat uit naar de huisvesting van de dieren. Mede daarom ontwikkelt St. Amandhsof een volledig nieuwe zichtstal. Zo zullen binnenkort alle bezoekers onze zorg voor dierenwelzijn zelf kunnen ontdekken. Daarnaast zijn wij ook sterk geboeid door genetica en als resultaat van ons onderzoek komen wij weldra met een totaal nieuwe varkensoort : het Belgasconne-varken. Een Zuiders varken van Belgische oorsprong !

Wie regelmatig www.belgasconne.be  bezoekt zal binnenkort meer informatie over dit schitterende nieuwe ras ontdekken. Doen dus !

 

 

Het lekkere vlees van St.-Amandshof

De varkens van het St.-Amandshof krijgen alle tijd om op een natuurlijke manier te groeien. Dat is heel erg belangrijk voor de kwaliteit van het vlees. Ons aangepast varkensvoer, op basis van een eigen recept stimuleert dit natuurlijk proces en garandeert mals en sappig vlees .

Overtuig jezelf en proef het lekkere varkensvlees van St.-Amandshof. 

Buitengewoon goed !

We organiseren 2-wekelijks een ophaalmoment voor uw Belgasconne varkensvlees uit onze hoeveslagerij. Wilt u op de hoogte worden gebracht over deze ophaalmomenten, schrijf u vandaag nog in op onze nieuwsbrief.

VOLG ONS & BLIJF STEEDS OP DE HOOGTE!