Onze partners 

Huyze Terroir van St-Amandshof

Huyze Terroir is een kwaliteitslabel van Joka uit Brugge en staat voor traditie van eigen bodem. Het is het gamma charcuterie dat afkomstig is van het St-Amandshof varken. Alle elementen moeten kloppen en daarom kiest Joka resoluut voor St-Amandshof.
De “Huyze Terroir van St-Amandshof”-charcuterie is met passie gemaakt door échte vakidioten. Alléén proeven kan u overtuigen. Genieten zal je zeker en vast!

www.huyzeterroir.be

 

Onze partners delen onze passie voor een buitengewoon goed product !

St.-Amandshof deelt zijn passie voor lekker varkensvlees en duurzaam ondernemen met diverse gelijkgestemden. Verschillende beenhouwers, traiteurs en distributeurs uit Vlaanderen brachten al een bezoekje aan St. Amandshof en raakten overtuigd van het unieke concept van Lieven en Tania.

Wil jij ook even proeven van wat het St.-Amandshof te bieden heeft? Neem gerust contact op met Lieven of Tania voor een vrijblijvende babbel en een inspirerend bezoek aan de hoeve! 

Een voorbeeld van een passionele samenwerking: CRU & St-Amandshof

St-Amandshof en Cru delen eenzelfde passie voor lekker eten. Op de site van CRU vind je het verhaal van Tania, Lieven en hun varkens en hun passie voor hun job. Het is die gemeenschappelijke passie die St-Amandshof en Cru tesamen bracht. De verregaande professionele samenwerking resulteert in de verkoop van het buitengewoon goed varkensvlees van St-Amandshof bij CRU. Klant en leverancier zoeken mekaar regelmatig op en overleggen hoe ze de producten nog kunnen optimaliseren in een open sfeer.Slagers van CRU komen op bezoek op de hoeve, terwijl Tania & Lieven regelmatig gaan bekijken hoe hun producten uitgestald en verkocht worden bij CRU. www.cru.be

Passioneel ondernemen betekent graag doen wat je goed kunt !

VOLG ONS & BLIJF STEEDS OP DE HOOGTE!